Četrtki ob vodnjaku na Glavnem trgu v Kranju, 7. 6. 2018

V starem mestnem jedru Kranja, na Glavnem trgu ob vodnjaku, Mestna občina Kranj organizira druženje in zabavo na prostem vsak četrtek. Kot organizator različnih dejavnosti se je vključila tudi Ljudska univerza Kranj v okviru TVU.

In v četrtek, 7. junija 2018 ob 17h, se je vsem dogodkom, delavnicam, sejemski ponudbi tekstila in lokalnih pridelkov ter kulinaričnih specialitet. pridružila še kranjska Šola zdravja. 

Članov se nas je zbralo okrog 30. Predstavili smo celotno našo vadbo, povedali kje vse v Kranju telovadimo in pozvali vse prisotne, naj se nam pridružijo. Poleg domačinov in seveda otrok, se je v naš krog vključilo tudi nekaj tujih turistov. Mi smo pa tudi nabrali nove izkušnje, kako najbolje predstaviti našo telovadbo v takem sejemskem direndaju in pritegniti k vadbi čim več obiskovalcev. 

Vse skupaj je popestril še pihalni orkester Občine Kranj, odlične gospodinje so gostile s sveže ocvrtimi flancati, tudi zelenjavni in sadni sok si lahko dobil, tako je vzdušje doseglo svoj višek.

Zapisala Metka Štok

Fotografije: Cirila Resman

Povezane Objave