Evropski teden športa – “Zmigaj se do brezplačne vadbe” – 25. 7. 2019

Z Olimpijskim komitejem Slovenije, smo se dogovorili za akcijo s podjetjem Mercator, kjer bomo poskušali informirati Seniorje o naših vadbah.

Dne 25. julija 2019 bodo v Mercatorjevih živilskih trgovinah (ne velja za franšizne trgovine in spletno trgovino) vsem kupcem v kategoriji SENIOR (osebe s statusom upokojenca) ob nakupu katerihkoli izdelkov in katerekoli vrednosti podarili poseben SENIOR kupon. Na voljo po vsej Sloveniji bo 5.000 kuponov. S kuponom se bodo lahko posamezniki pridružili vadbam v organizaciji Društva Šola zdravja. Na vadbo se bo potrebno prijaviti ali preko spletne strani vadba.olympic.si ali pa na telefonsko številko 01/230 60 06. Na podlagi prijave bodo posamezniki dobili potrditveni vaucher s katerim bodo prišli na enomesečno brezplačno vadbo  (ostala društva nimajo brezplačnih vadb).

Vse,  ki se bodo prijavili bodo napotili na posamezne lokacije, kjer vadbo izvajamo in se bodo tam pridružili našim skupinam  v mesecu septembru.

V kolikor 25. julija ne bodo razdelili vseh kuponov se bo akcija ponovila še 8. avgusta 2019.

S to objavo vas sezanjamo zakaj gre in da tukaj skupaj sodelujejo OKS, Mercator in Društvo Šola zdravja s ciljem, da čim več novih posameznikov navdušimo nad vadbo ter da se nam pridružijo.

Če se bodo po enem mesecu odločili za nadaljevanje jih obravnavamo kot nove člane, ki bodo članstvo potrdili s plačilom letne članarine 20 eur.

 

Društvo Šola zdravja

predsednica društva
Zdenka Katkič

040 397277
telovadba7.30@gmail.com
https://solazdravja.com/wordpress/

http://www.dobertekslovenija.si/

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki