Predavanje dr. Grishina v Limbušu, 19.10.2022

Društvo šola zdravja – podružnica Maribor z okolico je v sredo 19. oktobra 2022 v Kulturnem domu Pekre za svoje člane in Mariborčane  organiziralo
predavanje dr. Nikolaya Grishina. Tema predavanja je bila: Metode samopomoči 23+5 in specialne vaje za pomoč hrbtenici.
Zvonka Debenak predsednica KS Pekre je na prošnjo z dopisom Marjance Kaukler vodje skupine Pekre uredila dvorano s potrditvijo urada MOMaribor. Prijazno je prišla in nas nagovorila ter pozdravila dr. Nikolaya Grishina, ki nas je na svojstven način popeljal skozi predavanje o telesni stavbi ter kako ji pomagati ob nastanku bolezni. Podučil nas je kako poslušati svoje gibanje, dihalni in telesni ritem. Prikazal nam je vaje in pripomočke za pomoč ter kako položiti dlani za trening občutka, sproščanje napetosti mehkih tkiv in zdravljenje z lastno voljo do vadbe.
Poučno, zanimivo, in na preprost hudomušen način povedano in prikazano! Izvedeli in naučili smo se, da telesu z gibanjem, pravilnim dihanjem, masažo in poslušanjem svojih občutkov in voljo, najlažje pomagamo sami. Škoda, da ni bilo večjega števila poslušalcev, dvorana bi jih lahko sprejela veliko več, ne vedo kaj zamujajo ,saj GIBANJE JE ZDRAVJE!!!

Erika Rajšp

Galerija:

 

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki