Skupina MB – RAZVANJE prejela Priznanje DU Razvanje

[fusion_text]

Društvo upokojencev Razvanje je v petek (23. marca 2018) na svojem 25. občnem zboru podelilo Priznanje skupini MB-Razvanje za uspešno delo – v skrbi za zdravje z gibanjem, druženjem in sproščenostjo. Kot krajanke v okviru Krajevne skupnosti Razvanje so tudi članice DU Razvanje, drugače so po številu članov najmanjša in najmlajša skupina v kraju glede na začetek delovanja leta 2016. Ob prevzemu priznanja je vodja skupine MB – Razvanje, Minka Donik, povedala, da je to priznanje namenjeno tudi ŠOLI ZDRAVJA na nivoju Slovenije kot dokaz, da se v zelo majhnih krajih dosegajo rezultati, ki pritegnejo pozornost širše skupnosti. Na občnem zboru DU Razvanje so bili prisotni tudi predstavniki drugih KS, mestne občine DU, in predstavnik ZDUS Zgornje podravske regije.

OBRAZLOŽITEV k prejetemu priznanju DU Razvanje:

ŠOLA ZDRAVJA – Skupina MB – RAZVANJE

uspešno deluje pod vodstvom voditeljice Minke Donik. V svoj krog »jutranje telovadbe pod brezo« privablja vedno več članic, ki so vse po vrsti tudi članice društva upokojencev. Vsako jutro s sproščenim gibanjem poskrbijo za dobro voljo, druženje in posledično za zdravje. Leta 2016 je telovadilo po Sloveniji 116 skupin in med njimi Skupina iz Razvanja.

Telovadba v skupini ŠOLA ZDRAVJA uspešno dopolnjuje rekreativno telovadbo v sekciji društva in tako dodatno skrbi za gibalno kulturo med našimi člani.

Društvo upokojencev RAZVANJE podeljuje Skupini ŠOLE ZDRAVJA iz Razvanja DRUŠTVENO PRIZNANJE.[/fusion_text]

Povezane Objave