Predstavitev Šole zdravja v Beltincih, 7. 11. 2018

[fusion_text]Šola zdravja »Ognjičevke« Skupina Razvanje poroča:

Predstavitev  Šole zdravja v Beltincih

Prekmurje in njeni prebivalci so prekrasni ljudje, zato te »prekmurske ravnice« in kraji prav kličejo »oranžno pravljico«. Prav zato smo si skupine ŠZ MB-Tabor, MB-Mala tržnica, Ruše, Skupina v nastajanju Radizel in »Ognjičevke« iz Razvanja, dne 7. novembra 2018  organizirale avtobusni  izlet v Beltince.

Preko Pobratenega Gasilskega društva Razvanje-Beltinci  smo  našle pravo,  čudovito osebo gospo Miro Šomen, ki je prisluhnila naši želji, da  v živo predstavimo Šolo zdravja v parku, tako kot projekt zahteva – tudi z druženjem.  Nagovorila je veliko krajanov iz Beltincev in okolice, ki so nas zjutraj že ob 8. uri čakali pred gradom. Tako zgodaj se je začelo  naše druženje – spontano in prisrčno, saj se nismo poznali razen dveh ali treh izjem.

Na avtobusu je bilo »61 oranžnih postav«, tam nas je pa čakalo po oceni 40-45 prijetnih in spoštovanja vrednih oseb. Telovadbo smo izpeljale natančno z vso potrebno razlago ob vajah. Hkrati je telovadilo približno 100 ljudi. Želja po »1000 gibih« je bila prisotna, vendar  razdalja MB-Beltinci to onemogoča.

Ampak tudi to je izvedljivo, saj leto ki prihaja, mora prinesti tudi nove izzive in če si človek resnično kaj želi, se to tudi uresniči. Adrenalin in dobra energija pa tudi kroži med nami.

Minka Donik

Šola zdravja Skupina Razvanje

[/fusion_text]

Povezane Objave