Delni občni zbor – skupina MB – Razvanje, 16. 6. 2020

Zaradi varnostnih ukrepov, ki jih je svetovala zdravstvena stroka, nismo mogli občni zbor izpeljati niti pozneje po ustavljenem 3-mesečnem obdobju. Zato se je Upravni odbor DŠZ odločil, naj občni zbor izpeljemo delno po skupinah.

Skupina MB – Razvanje je delni občni zbor Društva Šola zdravja izpeljala v torek 16. junija. Druženje so izkoristili tudi za svojo 4. obletnico. Ob tej priliki je članica UO Marija Gabron, podelila nagrado prostovoljki, članici DŠZ Minki Donik, ki nam je napisala naslednje poročilo:

Sporočamo vam, da smo z vso resnostjo in predvsem odgovorno izpeljali DELNI OBČNI ZBOR za leto 2019. Druženje ob tej priliki smo posvetili tudi  naši 4. obletnici vadbe v kraju Razvanje. V tem stilu so bili z nami tisti vodje skupin, ki so nas k samostojni vadbi nagovorili in tisti, katerim smo mi poklonili  energijo za lepa jutra. Z nami je bila tudi članica UO ŠZ na nivoju Slovenije, Marija Gabron.
Osebno se zahvaljujem za prejeto nagrado, zahvaljujem se vsem članom v skupini Razvanje, ki so neumorno zbirale in preštevale “MOJE KORAKE, MISLI IN DEJANJA “. HVALA!
Ampak en sam lahko naredi samo prvi korak, vsak naslednji namig je dodatek vsakega posameznika v skupini. To je v mojih očeh pravi “ORANŽNI KROG”.
Pod 7. točko OBČNEGA ZBORA sem ob prisotnosti skoraj vseh  članic ŠZ Razvanje in povabljenih gostov, prejela  nagrado iz rok Marije Gabron.
To nagrado jemljem kot poklon za moje delo, tako je zapisano! Obljubljam, da bom delala na širjenju in pomenu jutranje vadbe tudi v bodoče v našem okolju in čez. V takšnem stilu dela je pa pomoč skupine neizogibna!!!Pa naj še fotografije svoje povedo!” Minka Donik

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki